Alerte getuigen voorkomen woninginbraak

zaterdag 26 november 2016

Wijchen - Alerte getuigen hebben vrijdag 25 november voorkomen dat werd ingebroken in een woning aan De Flier in Wijchen.

Getuigen meldden rond 17.30 uur dat een auto werd geparkeerd op de Lingert 30e straat en dat de drie inzittenden van de auto de wijk inliepen. Omdat ze dit verdacht vonden, waarschuwden ze de politie.

Agenten die ter plaatse gingen troffen in eerste instantie alleen de auto aan. Ze werden echter aangesproken door een getuige die meldde dat hij op het dak van een woning aan De Flier een man had aangetroffen en dat deze man gevlucht was. Korte tijd later troffen agenten een 45-jarige man met de Roemeense nationaliteit aan. Hij is aangehouden op verdenking van poging tot inbraak in een woning.

Onderweg naar het politiebureau zagen agenten vervolgens een man lopen die zich afwende bij het zien van de politieauto. Omdat de agenten dit niet vertrouwden spraken ze de man, een 46-jarige Roemeen,  aan en het bleek dat hij mogelijk betrokken was bij de poging tot inbraak in de woning. Ook hij is aangehouden. De derde persoon werd niet aangetroffen.

 

2016578444

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Overasselt | 112 alarmeringen Overasselt | Goedkoop Tanken in Overasselt | Supermarkten in Overasselt | Weerbericht Overasselt