Getuigen gezocht van ernstige mishandeling

vrijdag 14 juli 2017

Grave - De recherche is een onderzoek begonnen naar een ernstige mishandeling in Grave. Vrijdagochtend werd kort na 3.30 uur in die plaats een zwaargewonde man aangetroffen voor de deur van een woning aan de Gasthuisstraat.

De man zat onder het bloed en was niet aanspreekbaar. De 46-jarige man uit het Gelderse Deest werd ter plekke door ambulancepersoneel behandeld en met ernstig hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis. Specialisten van de technische recherche deden op de plek waar de man werd gevonden uitgebreid sporenonderzoek. Op straat was een bloedspoor te zien dat ophield bij een café een aan de Hamstraat. Om die reden vindt ook bij dit café sporenonderzoek plaats, dat vermoedelijk nog een groot deel van vrijdagochtend in beslag neemt.

Op dit moment is er nog veel onduidelijk over de achtergronden van de mishandeling. De recherche is dringend op zoek naar getuigen of mensen die meer weten. Ook is het team op zoek naar personen die mogelijk over camerabeelden beschikken waarop iets te zien is. Alle informatie kan worden gedeeld via onderstaand tipformulier of worden doorgegeven op 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan ook: 0800-7000.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Overasselt | 112 alarmeringen Overasselt | Goedkoop Tanken in Overasselt | Supermarkten in Overasselt | Weerbericht Overasselt