Politie zoekt getuigen na beroving Wijchen

dinsdag 17 mei 2016

Wijchen - Op donderdag 12 mei tussen 14.30 en 15.00 uur werd een vrouw het slachtoffer van een laffe beroving, gepleegd door twee jonge mannen. Van de vrouw werd de telefoon afgenomen. De politie is op zoek naar getuigen en specifiek naar de bestuurder van een rode stationwagen, die beide dieven, die op een fiets er vandoor gingen bijna onder de auto kreeg. De beroving vond plaats op Stationslaan in Wijchen.

De vrouw liep met haar kinderwagen over de Stationslaan en had net gebruik gemaakt van haar telefoon. Ze had haar telefoon in de zonneklep van de kinderwagen opgeborgen. Dit werd blijkbaar gezien door de twee jonge daders. De vrouw kreeg van achteren van één van de daders een duw tegen haar schouder en tegelijkertijd pakte de ander de telefoon achter de zonneklep vandaan.

 

De twee gingen er op één fiets vandoor en op hun vlucht kwamen zij bijna in botsing met een rode stationwagen. Zij gingen er vervolgens vandoor staken de Stationslaan over en fietsten parallel aan het spoor via het fietspad in de richting van de Klapstraat. Het vermoeden bestaat dat het duo eerder rechtsaf is geslagen, richting de Passedwarsstraat

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

2016237951

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Overasselt | 112 alarmeringen Overasselt | Goedkoop Tanken in Overasselt | Supermarkten in Overasselt | Weerbericht Overasselt