Twee verdachten opnieuw aangehouden voor schietincident Malvert

dinsdag 30 augustus 2016

Nijmegen - Het rechercheteam dat onderzoek doet naar het schietincident in de wijk Malvert, waar op 9 mei van dit jaar twee dodelijke slachtoffers vielen, heeft op 29 augustus, twee eerder aangehouden verdachten opnieuw aangehouden. Het betreft Nijmegenaren van 36 en 31 jaar oud.

De 36-jarige verdachte werd op 10 mei aangehouden en enkele dagen later op last van de officier van justitie in vrijheid gesteld. Hij is opnieuw aangehouden en wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de twee slachtoffers.

De 31-jarige verdachte was op 17 mei aangehouden. De zelfde dag is hij weer in vrijheid gesteld. Hij is opnieuw aangehouden en wordt verdacht van verboden wapenbezit.

Gedurende het politieonderzoek is nieuwe informatie bekend geworden die er toe heeft geleid dat de mannen opnieuw zijn aangehouden.

Op 9 mei vond een schietincident plaats in een horecagelegenheid aan de 70e straat in de wijk Malvert. Daarbij werden twee Nijmeegse broers van 32 en 34 jaar het slachtoffer. Al snel daarna konden enkele verdachten worden aangehouden. Momenteel zit nog één verdachte, een 42-jarige Nijmegenaar, in voorlopige hechtenis.

Het rechercheteam gaat verder met het onderzoek.

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Overasselt | 112 alarmeringen Overasselt | Goedkoop Tanken in Overasselt | Supermarkten in Overasselt | Weerbericht Overasselt