Nijmegenaar gewond bij schietincident

zondag 11 december 2016

Nijmegen - Na een ruzie tussen meerdere personen zondagochtend vroeg in de wijk Hatert in Nijmegen is een 19-jarige inwoner van die stad lichtgewond geraakt. De man bleek te zijn beschoten. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op te reageren.

Omstreeks 04.00 uur werd bij de politie een vechtpartij gemeld op de Treubstraat. Daar aangekomen bleek dat er niet meer werd gevochten, wel werd de Nijmegenaar aangetroffen met diverse verwondingen. Ook bleek de man een schotwond te hebben en werd een patroon aangetroffen. De verwondingen van de man bleken echter niet levensbedreigend. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis om zich aan zijn letsel te laten behandelen. Volgens omstanders zou de ruzie kort te voren in een café in de wijk zijn begonnen en later buiten uit de hand zijn gelopen. De politie heeft nog geen aanhoudingen verricht en roept getuigen op te reageren. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. U kunt uw tips ook kwijt in het tipformulier hier op de website.

(2016603053) ^PK

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Overasselt | 112 alarmeringen Overasselt | Goedkoop Tanken in Overasselt | Supermarkten in Overasselt | Weerbericht Overasselt